Waar zouden Thomas en Paul zijn zonder het geweldige Dans- en Showorkest?? Waarschijnlijk niet op de toppositie die ze tot nu toe bereikt hebben..

Het Dans- en Showorkest bestaat uit:

David Middelhoff:
David kende Thomas al sinds dat ze kleine jochies waren en samen speelden. Beiden zijn namelijk opgegroeid in De Rijp. Vandaar ook dat hij Thomas vroeg of hij samen met hem in Herman & Ik wilde spelen. Hier had Thomas wel oren naar en de eerste samenwerking was daar! Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk, vandaar dat David er nu nog altijd bij is.

 

JB Meyers:
Jan Bart Meyers begon zijn carriere in Charmin' Children en speelde ook in Supersub. Ook produceerde hij onder andere voor de Trockener Kecks, Ellen ten Damme, Band Zonder Banaan en zelfs De Dijk zag wel wat in hem als producer. Voor De Dijk produceerde hij het succesvolle album Zevende Hemel. En nu speelt hij bij Acda en de Munnik. En daar mogen de heren trots op zijn, luister maar eens goed naar het nummer Het Woord Is Aan. Dat is nou klasse zoals klasse hoort te zijn!!

 

Dave van Beek:
Velen kennen Dave alleen als de vervanger van Kasper van Kooten. Maar Dave is bijvoorbeeld ook drummer bij Karin Bloemen en heeft zelfs met Liesbeth List samen gewerkt. Vroeger zat hij ook in Second Vision. Met zijn 1.58 valt hij nauwelijks op kwa lengte, maar kwa drummen steekt hij overal met kop en schouders bovenuit!!