Covers

Natuurlijk jatten ook Thomas en Paul wel eens ergens een nummer vandaan. Hieronder een zo uitgebreid mogelijk overzicht van van wie de nummers nou echt waren en eventueel welke titel het nummer oorspronkelijk hoort te hebben.

Een Lief Die Niet Zo Huilt
Een vertaling van het door Stephen Stills geschreven Love The One You're With. Thomas heeft het nummer vertaald.

De Stad Amsterdam
Dit nummer is oorspronkelijk van Jacques Brel. De muziek komt van Gerard Jouannest en de bewerking is van Ernst van Altena.

Groot En Belangrijk
Dit nummer was eerst van Ben Folds Five. Alleen had Ben Folds er de titel One Angry Dwarf And 200 Solemn Faces aan gegeven.

Kees
Kees is oorspronkelijk van Frans Halsema. Michel van de Plas wist er de tekst voor te schrijven.

La Valse A Mille Temps
Dit nummer is eigenlijk ook van Jacques Brel.

Laat Me Niet Staan
Het origineel van dit nummer is van John Lennon en Paul McCartney. Thomas en Martin(Buitenhuis, van Van Dik Hout) hebben hier samen een eigen draai aan gegeven. De Beatles hebben het gezonden onder de naam Don't Let Me Down.

Ol'55
De muziek van Ol'55 is oorspronkelijk van Tom Waits.

Opa
Opa is van Bram Vermeulen

Slaap Zacht Elisabeth
Dit nummer is stiekem van de Counting Crows, geschreven door Adam Duritz. Maar dat wisten jullie natuurlijk allemaal al lang. Adam's versie heet trouwens Goodnight Elisabeth.

Morgen Wordt Alles Anders
Dit nummer komt van Bob Dylan af, en het heet eigenlijk The Times They Are A'Changing. Paul heeft het wat vertaald, et voila!!
Ook heeft Boudewijn de Groot wat met dit nummer te maken, Paul heeft het namelijk afgeleid van zijn Er Komen Andere Tijden.