Nacht van de Ezelgedachte(en de afterparty)

Goed..Bij deze mijn verslag. Ik zal alle leuke verhalen van het tent opzetten enzo maar achterwege laten, dat interreseert jullie toch geen reet..hihi :-)
Het begon om half negen ongeveer, de heren speelden onder andere Als Het Vuur Gedoofd Is, Drie Keer Vallen, Eerste Helmerstraat, De Kapitein deel 1 en 2, Het Regent Zonnestralen, Dromen(Paul samen met Viggo Waas), Ren Lenny Ren, Schoolplein, Mis Ik Mij, Zo Is Het Goed en op het laatst ook nog eens Niet Of Nooit Geweest, samen met de rest van de cabaretiers. Allemaal met evenveel enthousiasme en met maar een paar kleine foutjes erin, bijvoorbeeld bij Mis Ik Mij aan het begin, maar dat vergeven we ze maar weer. Leuk om te zien ook dat iedereen zo van elkaar genoot, Thomas was druk bezig foto's aan het maken van alle optredens en zelfs van mij met een plaat van All About Eve. Geweldig om te zien dat iedereen naar elkaar luistert en naar elkaar kijkt en geniet van alles wat de anderen doen. Als je even naar de zijkant van het podium keek, zag je altijd wel een lach op de gezichten. Erg leuk was ook dat Viggo Paul min of meer probeerde te versieren tijdens hun duet Dromen.
Na het optreden was het natuurlijk tijd voor de nodig foto's en handtekeningen. Na een paar wijntjes heb ik geloof ik iets te veel tegen Paul gezegd, waardoor Thomas en ik ruzie kregen, gelukkig allemaal voor de grap, er werden flink wat lachjes door deze "ruzie" heen gewisseld tussen ons.. Gelukkig maar! Maargoed, ik was dronken(best wel heel erg) en heb tegen Paul gezegd dat hij altijd dezelfde kleren aanhad.. Erg stom van me, ik weet het..Maar ik zei het maar voor de grap hoor! Hij zag er zo goed uit! En wat zijn die Dave en David leuk samen zeg!! De hele tijd lopen klooien samen, wat natuurlijk ook allemaal op de foto staat, zelfs een hak-versie van Dave vond ik terug op mijn camera.. Een wijze tip om mee af te sluiten: Leen David nooit je camera uit, hij maakt alleen foto's van zichzelf.. Nee hoor, dat zijn echt leuke foto's geworden vind ik zelf! Heren, als jullie dit lezen, bedankt!! Allemaal! Het was echt een waanzinnig optreden met waanzinnig veel gezelligheid en wijn.. Top!

De foto's vind je hier. Het zijn er alleen wel veel, dus heb ik het opgesplitst in pagina's.