Sky Radio

Waarom zijn jullie ingegaan op de uitnodiging van Sky Radio om deel te nemen aan het Kampvuurconcert?

Thomas: Nou, dat leek ons wel leuk, eerlijk gezegd! Als anderen alles regelen en wij hoeven alleen maar liedjes te spelen en er staat drank... Voor mensen op het strand spelen die er echt heel graag bij willen zijn, dat lijkt me geweldig.
Paul: Bovendien lijkt me dat onze liedjes er zich wel voor lenen.
Thomas: Tsja.. dit in tegenstelling tot wat iedereen altijd zegt, haha.

Hoe gaat de avond er volgens jullie uitzien?

Thomas: Ik heb geen idee. We komen op, trekken een pils open en gaan het eerste nummer spelen.
Paul: Ik ben bang dat het een hoop meligheid op gaat leveren die avond. Daar ben ik eigenlijk wel heel bang voor ja. Leuk om weer eens te doen.


Bij welk kampvuurconcert kunnen we jullie stiekem als toeschouwer verwachten?

Thomas: Ilse Delange en Jamie Cullum
Paul: Paul de Leeuw


Wat betekent radio voor jullie?

Thomas: Wel steeds meer. Ik vind het, sinds ik hardloop, wel fijn. Heb op de telefoon een radio. Alleen luister ik dan meer naar interviews op radio 1, maar dat willen jullie niet horen natuurlijk. Is heerlijk, heb je vier interviews en ben je een uur verder. Inmiddels weet je alles van de Zeeuwse mol waar ze enorm last van hebben en de Betuwelijn...
Paul: Het enige wat ik eigenlijk met de radio doe, is alle kanalen langslopen om te kijken of we nog ergens gedraaid worden. Heel zielig maar het is gewoon een tik geworden. Dan luister ik naar Sky Radio waar ik natuurlijk altijd naar luister. Dan denk ik, nou we worden even niet gedraaid. Ga ik door naar radio 3 maar daar worden we ook niet gedraaid, enfin door naar radio 2… goed we worden weinig gedraaid kom je dan uiteindelijk achter, haha!
Thomas: Ja en waar ik niet vanaf kom, als ik dan met de ramen open in de auto zit en we worden gedraaid dan zet ik snel de radio zachter en draai de ramen dicht. Anders denkt iedereen, die zit naar zijn eigen muziek te luisteren….

Wat zijn de plannen voor de toekomst?

Paul: We gaan in januari een theater-tour doen, met bandje dus een muziek-tour en daarna gaan we waarschijnlijk weer een andere show doen. Er komt ook nog een ‘best off’ uit het najaar en een dvd dus we hebben behoorlijke plannen. Maar iets rustiger aan als het afgelopen jaar, dat wel.