Thomas bij Prinsjesdag

Gisteren was Thomas Acda te gast bij Maandag Prinsjesdag, met Joost Prinsen.
Ook vriend en compaan Paul was aanwezig, deze bekeek zijn collega vanaf eenzame hoogte op het balkon.
Met enorm veel zenuwen stond Thomas aan het begin Summer In The City te zingen. Zenuwen die eigenlijk volkomen onterecht waren, want zelf Joost Prinsen zei dat Thomas meer talent heeft dan hij zelf weet. Mooi compliment, toch?? Zenuwen, maar toch ook typisch Thomas: Handen in de zakken..
Thomas zong Waarom Huil Je Nou van Robert Long, De Stad Amsterdam van Jacques Brel en Dit Lied Gaat Over Niets.
Emoties kwamen los tijdens Waarom Huil Je Nou, bij mij in ieder geval dan.. Enorm mooi gezongen met een gezichtsuitdrukking waar ik voor kies.
De Stad Amsterdam, mooi gedaan, maar toch miste ik Paul zijn stem. Duozang is voor mij gewoon erg belangrijk in dit nummer.
Dit Lied Gaat Over Niets, tsja, zelf vond ik het geen goede keus voor een derde nummer, maar dat is vast persoonlijk. Toch mooi harpspel weer van Thomas, complimenten!!
Verder was het jammer dat hij steeds wegliep tijdens de show.. Zenuwen?? Desinterresse? Paul? We zullen er nooit achter komen vrees ik.
Al met al een aardig optreden, maar ik moet eerlijk zijn dat ik beter heb gezien. Stukken beter.. En nou niet allemaal hate mail sturen alsjeblieft, ik kom gewoon voor mijn eigen mening uit.

En ook nog eentje met Paul..