Goed, even over mij nu.

Ik volg Thomas Acda al sinds1991. Toen ik hoorde dat hij wat samen met Paul de Munnik ging doen, schrok ik wel wat.Mijn held, op wie ik als 8-jarig meisje zo verliefd was, ging samenwerken..Als dat maar goed ging..

Voor alle duidelijkheid: Ik was 8!!!En staaaaaaaaaaapel op Thomas..
En misschien nog wel het belangrijkste: Ik heb Paul volledig in mijn hart gesloten nu..(slijmslijm..)

Okee, meer over mij..

Ik ben geboren in 1983, op 28 februari, in Oss. De jongste van 3 kinderen, ik heb nog 2 broers. Na de basisschool succesvol afgesloten te hebben, ging ik naar de brugklas HAVO/VWO. Dit was blijkbaar te hoog gegrepen voor mij, want met een 3 op mijn rapport voor Frans moest ik wel terug naar de MAVO. Na die succesvol afgesloten te hebben, ging ik de opleiding Verzorging doen. Dit bleek na iets meer dan 2 jaar niks voor mij, helaas dus geen diploma.. Na wat kansloze beroepen in onder andere een wasserij(de hele dag was hangen,bah!!), verschillende supermarkten(piep, piep, piep..dat wordt dan 8 gulden(!!!) 90) en de Gamma (als verfspecialiste, dit was trouwens wel leuk werk) werk ik nu bij een platenmaatschappij. Bij de EMI. Of Media-Motion, wat u wil.. Nee, wij hebben geen Acda en de Munnik.. Wij hebben Veldhuis en Kemper. Niet mijn smaak, maar gelukkig doen we ook in Blof, de Beatles, Kylie Minogue, Moby, Coldplay, Janet Jackson en ga zo maar door... En natuurlijk ook Robbie Williams!!

Mijn talenten liggen toch echt bij het cabaret. Vandaar dat ik mijn eerste cabaretprogramma: "Eigenlijk Gewoon Mezelf" al helemaal geschreven en geoefend heb. Nu nog optreden.. En daarna de Kleinkunst..ook nog eens..Tsja, als je iets al wil sinds je in de 6e klas zit van de basisschool laat je zoiets niet gauw los. Dus wie weet sta ik binnenkort in een theater bij u in de buurt!!

Verder,euhm..Hobbies zegt u??Die heb ik wel ja..Ik sport graag(actief en passief), luister graag muziek(mocht u zich na het zien van deze site nog steeds afvragen wat voor muziek raad ik u aan een nieuwe bril te kopen), kijk graag TV, zit graag achter de computer en hou wel van stappen. En ik ga graag uit eten.

Meer weten??U mag alles vragen, mail me maar op sylvia@thomasenpaul.nl

MSN? Doe ik ook al!! sylvia_1983@hotmail.com

Je kan me ook bereiken met al je vragen over Acda en de Munnik. Het meeste weet ik geloof ik wel. Mail naar: sylvia@thomasenpaul.nl en je krijgt binnen 2 dagen bericht terug.